Ікра червона: як зробити правильний вибір

262

«Натуральні вітаміни» або «омега-3 у натуральній оболонці» – саме таке визначення одержала червона ікра в народі. І це справді правда, адже цей продукт – не просто делікатес, без якого не можна уявити святкові застілля, а й справжній рекордсмен у питаннях, що стосуються підтримки нашого здоров'я. Найбільш відома червона ікра сімейства лососевих.

Найбільша - до 7 мм - належить рибі кету. Це один із найбільш поживних видів, адже містить велику кількість риб'ячого жиру, а значить джерела необхідної для організму омега-3.

Ікра форелі, навпаки, вважається однією з найдрібніших, до 2 мм у діаметрі. Незважаючи на цю особливість, вона не поступається своїми смаковими характеристиками першому варіанту. Продукт досить солоний, тому добре поєднується з вершковими соусами та закусками із прісного тіста.

Класичним та найбільш затребуваним варіантом серед споживачів є червона ікра горбуші. Її смак найбільш універсальний і насичений, але водночас без зайвої солі та гіркуватості. Така ароматна та корисна закуска припаде до душі навіть дітям.

Як правильно вибрати цей делікатес, щоб по-справжньому насолодитися його смаком? Тут є кілька рекомендацій:

  1. Не дивитися на продукти за дуже низькою вартістю.
  2. Співпрацювати з перевіреними виробниками та магазинами.
  3. Уважно оглядати упаковку на наявність різноманітних дефектів.
  4. Добре вивчити етикетку на продукті та його склад.
  5. Звернути увагу на країну-експортера.
  6. Мати уявлення про види виробу, щоб зуміти зіставити його зовнішні та смакові характеристики.

Щоб точно бути впевненим як обраний продукт, рекомендуємо звернути увагу на асортимент червоної ікри в магазині Новус. Маркет вже не перший рік займається продажем такої групи продуктів і точно знає, як задовольнити запити навіть найвибагливіших клієнтів. Novus – це місце, де ціна та якість відповідають один одному повною мірою.

Купити червону ікру з доставкою додому

В інтернет-магазині Новус практично завжди доступна свіжа та якісна червона ікра різних сортів (лососева, з тріски, мінта, з копченою фореллю, делікатесна та ін.). Товари можна купити як у стаціонарних супермаркетах міста, так і за допомогою віртуальних сервісів. У другому випадку клієнту достатньо скористатися своїм смартфоном, оформити замовлення на сайті, оплатити його та вказати спосіб отримання. У такому разі маркет передбачає кілька зручних варіантів:

  • з доставкою додому по Києву;
  • доставка кур'єром за допомогою послуг транспортної компанії "Нова пошта" по всій Україні;
  • самовивозом із найближчої точки видачі по місту.

Крім того, магазин регулярно пропонує акції від Новуса, які приємно відбиваються на загальній вартості товарів та дозволяють заощаджувати кошти покупців. Для цього необхідно перейти на відповідну інтернет-сторінку на сайті маркету та переглянути позиції виробів, яким присвоєно так звані «червоні цінники».

Скориставшись один раз послугами представленого магазину, ви більше не замислюватиметеся, де купити якісні та свіжі продукти за найбільш привабливими цінами не виходячи з дому.

Джерело: zakaz.ua

Коментарі

Читайте також