Герман не відкидає ветування Податкового кодексу

6
0

Заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман не відкидає, що Віктор Янукович ветує Податковий кодекс.

"Давайте зачекаємо кілька днів. Президент ознайомиться. Стежте за головним повідомленням, воно з'явиться від самого Президента", - сказала Герман в коментарі Радіо Свобода.

Водночас, сьогодні, 25 листопада, в столиці на Майдані Незалежності підприємці продовжують акцію протесту проти Податкового кодексу. Зараз на головній площі столиці перебувають близько 1,5 тисячі осіб. Крім того, ще близько 500 людей підходять до місця проведення акції з боку вулиці Городецького.

Наразі триває підготовка до мітингу і на сцені поки немає ораторів, тільки грає музика. Навколо Майдану також немає міліції, рух вулицею Хрещатик йде у звичному режимі.

Нагадаємо, 22 листопада на Майдані Незалежності підприємці почали акцію протесту проти Податкового кодексу, прийнятого Верховною Радою 18 листопада. Активісти вимагають, щоб Президент Віктор Янукович ветував цей документ. Того ж дня Окружний адміністративний суд Києва за позовом КМДА заборонив проведення масових заходів 22-26 листопада в центрі Києва. Як пояснили в мерії, таке рішення прийнято "у зв'язку з візитами іноземних делегацій з 21 до 24 листопада 2010 ...". Проте на допомогу підприємцям прийшли кілька опозиційних депутатів, які заявили, що намети на Майдані - це їхня власність, призначена для зустрічей з виборцями.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також