Люди, які протестують проти Податкового кодексу, стоятимуть під ВР кілька днів

2
0

Представники малого і середнього бізнесу, які протестують проти прийняття Податкового кодексу, заявили про свій намір пікетувати Раду до 18 листопада.

Про це повідомила голова комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан після зустрічі з керівником фракції Партії регіонів Олександром Єфремовим і депутатами цієї фракції.

"Люди приїхали з наметами, люди приїхали з теплими речами, тобто, однозначно хтось залишиться. Це 100%, тому що їхали, знаючи, що розглядатимуть (Податковий кодекс - ред.) з 16 по 19 листопада", - сказала Продан.

"Нам сказали, що завтра розгляду кодексу не буде... але люди розраховують стояти тут до завершення прийняття", - сказала вона.

Також Продан повідомила, що представники невдоволених підприємців передали Єфремову і депутатам фракції Партії регіонів свої вимоги і поправки до проекту Податкового кодексу.

Як повідомлялося, сьогодні Верховна Рада розглядає поправки до Податкового кодексу, яких до другого читання цього документу надійшло близько 5 тис.

За різними даними в акції протесту беруть участь від 10 до 30 тисяч людей.

7 жовтня Верховна Рада України на засіданні підтримала у першому читанні проект Податкового кодексу, внесений Кабінетом міністрів на чолі з Миколою Азаровим. З текстом Податкового кодексу можна ознайомитися на офіційному сайті ВР.

Раніше глава парламенту Володимир Литвин заявляв, що Рада планує розглянути проект Податкового кодексу в другому читанні 16 листопада.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також