Мирослава Каламуняк: «Я не бачу жодних підстав для перерахунку бюлетенів»

1768 1

Кандидат у депутати Закарпатської обласної ради від Єдиного Центру вважає заяви свого опонента по округу Олександра Солонтая невмінням програвати.

Як нещодавно повідомляв портал «Мукачево.нет», кандидат у депутати до Закарпатської обласної ради від ВО «Батьківщина» за мажоритарним округом №9 (м.Ужгород) Олександр Солонтай звернувся до ТВК з прохання перерахувати голоси на окрузі. «Я вже звернувся у міську ТВК з проханням здійснення перерахунок», – зазначив політик днями журналістам.

На його думку під час виборів та підрахунку голосів мали місце численні порушення, які й вплинули на результат волевиявлення.

А як відомо, щоправда за поки ще неофіційними даними, Олександр Солонтай програв на виборах до обласної ради за мажоритарним округом №9 представнику Єдиного Центру Мирославі Каламуняк. Різниця склала всього лише 79 голосів. До слова, ще меншою є різниця між О.Солонтаєм та В.Русином – 2 голоси.

Відтак, портал «Мукачево.нет» звернувся за коментарями до Мирослави Каламуняк.

– Як Ви прокоментуєте заяву-звернення Олександра Солонтая?

– Звернення це намагання ще раз пропіаритися. В Олександра вражені амбіції – програвати теж треба вміти. Я гадаю, що всім набридли вибори – вони закінчилися, і треба йти працювати, а не копошитися і шукати собі проблем на голову.

Є набагато важливіші питання у цьому житті, ніж писати заяви. 

 – На Вашу думку, чи є підстави для перерахунку бюлетенів?

– Я не бачу жодних підстав для перерахунку бюлетенів. У нас не було голів комісій, голови були від «регіонів». І при такій кількості спостерігачів при якій проходив перерахунок там не має бути жодних  питань.

– Як Ви прокоментуєте заяви про підкуп виборців?

– Заявляти можна все що завгодно. Тому що про підкуп говорили всі і про всіх. Тут нам розповідали, що Ратушняк розносив по 300 гривень, та не допомогло йому це.

Коментарі

  • Y
    yorik

    хай БЮТ краще займеться власними кадрами, а то продалися всі донецьким і бігають у них на поводу, особливо старається Виноградівський очільник білосердечних

Читайте також