Мукачево: «Маски-шоу» біля Баньки (ФОТОРЕПОРТАЖ)

2 3

У суботу, 2 жовтня близько 15.30 у мікрорайоні Росвигово (Мукачево) поблизу готельно-ресторанного комплексу «Банька» спецпідрозділ «Сокіл» за сприяння ДАІ провів спецоперацію з затримання групи зловмисників.

Як повідомляє власний кореспондент порталу «Мукачево.нет», затримано групу зловмисників у складі 3 осіб. За попередньою інформацією, усі троє – громадяни Угорщини. У всякому разі, авто саме на угорських номерах.

За інформацією порталу «Мукачево.нет», у осіб вилучено зброю та наркотики.

Крім того, зі слів очевидців та представників правоохоронних органів порталу «Мукачево.нет» вдалося відтворити процедуру затримання.

Події розвивалися на звуженій частині бульвару Гойди, що у Росвигові, біля готельно-ресторанного комплексу «Банька», у проміжку з 17.30 до 17.50. На зустріч авто (Mercedes Benz) зі злочинцями рухалось авто ДАІ. З іншого боку – два джипи спец підрозділу «Сокол». Тоді один із співробітників ДАІ хутко вискочив з машини і показав сигнал жезлом зупинитися. Як тільки авто зі зловмисниками призупинилося, з джипів вискочили бійці «Соколу» – з вигуками «Усі з машини!» та зробивши попереджувальну «чергу» в повітря, правоохоронці оточили автівку та закували в наручники трьох осіб. Опісля – вишикували їх біля паркану готельно-ресторанного комплексу «Банька».

Представники правоохоронних органів відмовилися від офіційних коментарів.

 

Автомобіль на угорських номерах

Коментарі

  • D
    Dericolove

    methotrexate injection abortion red river abortion clinic international abortion issues different christian views on abortion abortion history law on abortion in america barackobama.com abortion obama's idea for abortion pope against abortion procedure before abortion santa barbara abortion clinics

  • Ч
    ЧИСТИЛЬЩИК

    ГОБЛІНИ В МАСКАХ

  • П
    Проїзжаючий

    Проїзджали мимо Баньки десь біля 7-ї години вечора, патрульна служба розвертала всі машини в обїзд. Біля самої Баньки стояв уазик.

Читайте також