Ледиду назвали одним з найгірших губернаторів

1
18

Тижневик Комментарі склав рейтинг губернаторів, який дозволяє оцінити досягнення нових регіональних властей. Попередній рейтинг складався в червні і зафіксував стартові позиції регіональних керівників. Як відзначає видання, порівнявши його з нинішнім рейтингом, можна визначити ті проблеми, які новим керівникам регіонів удається вирішувати, або ж ті, які лише посилюються.

Перше і друге місце в рейтингу з великим відривом зайняли губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул (81,5 балів) і губернатор Рівненської області Василь Берташ (77 балів).

На третьому місці знаходиться губернатор Черкащини Сергій Тулуб (37,5 балів), на четвертому місце губернатор Волинської області Борис Климчук (34 бали), а замикає п’ятірку лідерів глава АР Крим Василь Джарти (30 балів).

Рейтинг замикають губернатори Закарпаття Олександр Ледіда (-49,5 балів), Львівщини Василь Горбаль (-53,5 балів) і Чернігівщини Володимир Хоменко (-63 бали).

Рейтинг складався на основі 20 критеріїв, що відносяться до найбільш різних аспектів розвитку економіки і добробуту громадян. При аналізі використовувалися дані Держкомстату, регіональних управлінь статистики та облдержадміністрацій.

Подробиці читайте завтра в свіжому номері газети Комментарі

Коментарі

Д
Дружбан

Спеціально для тебе Миколо, - http://comments.com.ua/?rub=news&from=0&load=1&page=0&ncode=1284130878#open_news Чи це тоже проїски помаранчевого Балоги?

Д
Дружбан

Звичайно, "і я не я, і хата не моя". Не забувай Миколо я живу у Виноградові, а Виноградово це велике село, де всі про все знавуть. І як "бютівці" Савинці під диктовку Рішка списки складають, і як "великий" нашоукраїнець Дрошковці на звіти до Резеша бігає... І Закарпаття в рейтингу не паде, вон капуста подешевшала... А попередня влада, ой яка бяка, гроші на лікарню не давала, школи не будувала... А зато тепер весь ремонт шкіл району через магазини Рішка проходить без тендерів... Та гравій без обласного конкурсу Довбак та Рішко на Тисі гребуть... Продовжувати? Я думаю, кіть ти ще маєш трохи честі, закриєш рот і підеш до церкви покаєшся, за брехню, за підтримку нечесних бізнесменів котрі в ПРдунах і за багато іншого.

НС
Николай Староста(Жалива)

То що міняють, людей далеко за пенсійного віку, то добре.. треба давати молодим дорогу. На рахунок танталітів, то ви пане інформації зовсім не маєте.. приписуючи БЮТ, або Нашу Україну,ви живете десь на місяці. Закарпаття не опустилося, по рейтингу це чистої води брехня, іде ріст, промислового виробництва. Що стало важче жити, то можемо подякувати попередній владі.. плоди її роботи, зараз і пожинаємо.

Д
Дружбан

Знаємо. Не від ПРдунів, але від одних із їхніх сателітів. На Виноградівщині це Литвинівці, БЮТовці. УМДСовці і нарешті Наша Україна. Далі, де ти констатуєш факт? І який факт? Те що Закарпаття опустилося в рейтингу? То це не брехня. Те що при ПРдунах стало жити набагато тяжче? То в людей на вулиці запитай. Те що ПР розгорнула роботу? То поки, що лиш міняють директорів. начальників управлінь, навіть голову федерації футболу, але роботи немає. Навіть школу в Дротинцях відуривали, яку Гаваші з Балогом будували. Ось і вся правда.

НС
Николай Староста(Жалива)

Та нікому я гузицю, не лизав і не збираюся...в даній ситуації констатую, факт брехні(не правди). Повторюю, я не у всьому підтримую ПР.. тим більше, не є їх членом партії. На вибори буду іти,(якщо ще буду).... не від Партії Регіонів.

Д
Дружбан

А по суті відповісти слабо? Залякувати, шантажувати, оббрехати це відома методика сектантів. Прийде час і відкриюсь, і подискутуємо в прямому ефірі, і, якщо треба, морду один одному набєм... Але від того моя думка про тебе не зміниться. Бо коли пробуєш писати безпристрасно тебе цікаво почитати, а коли лижеш гузицю ПРдунам то воняє за Рахів. А це вже бісить.

НС
Николай Староста(Жалива)

Прячась, под ником... можно умничать,"дружбан" вы личико свое откройте, вот тогда можно переходить на личности. Легко и подло, гав..ть, из за кустов.

Д
Дружбан

Лиш за вто шо я Виноградівський, і давно слідкую за твоєю "позицією", я маю свою думку про тебе. Раніше навіть думав шо ти мозгамси користуєшся, але твої, нічим не підкріплені дифірамби ПРдунам, категорична ненависть до всього помаранчевого, часто граничаща з істерикою, доказали шо ти простий сектант, або "одержимий". Який нічим не відрізняється від БЮТоголових зомбі.

НС
Николай Староста(Жалива)

Дружбан - бачу ти Виноградівський,ще питання є ?

НС
Николай Староста(Жалива)

Коли нема доказових аргументів переходять на особистості,виходить мій гріх в тому, що мій брат в ПР. Так хай вам буде відомо, я не член Партії Регіонів... тим більше не працюю, в державній установі. В інтернеті я "сижу" вже давно, маючи свою позицію.. позицію, яка десь і не сходиться з моїм братом. Ще питання?

Д
Дружбан

Миколо не бреши. Працюєш ти на повну на ПР та на брата свого Бушку Івана. А після цеї інфи в тебе повні штани, бо попруть Ледиду і брата твого.Бушку. Але не журися, найдеш кому продатися. Таких жополизів і БЮТоголові приймуть їз задоволенням. Без роботи не залишишся.

НС
Николай Староста(Жалива)

Не працює Жалива на О.Ледиду, можете за покоїтися,тут стоїть питання, не правдивої інформації. Пройдіть по ссилці, та перевірте, мою інформацію.

ВГ
Василий Галас

Наивный Ледида проложил дорогу донецкой хунте на Закарпатье, надеясь править здесь под её цветами. На деле Ледида с самого начала временщик. Его попрут и поставят своего енакиевского братка.

ВГ
Василий Галас

Наивный Ледида проложил дорогу донецкой хунте на Закарпатье, надеясь править здесь под её цветами. На деле Ледида с самого начала временщик. Его попрут и поставят своего енакиевского братка.

ВГ
Василий Галас

Наивный Ледида проложил дорогу донецкой хунте на Закарпатье, надеясь править здесь под её цветами. На деле Ледида с самого начала временщик. Его попрут и поставят своего енакиевского братка.

Ж
Жаливі

Який ти передбачуваний. Як тільки шось проти твоїх роботодателів пишуть - зразу тут як тут. Ти ще язик об їх зади не зчесав? Шестьорка.

НС
Николай Староста(Жалива)

Интересный рейтинг придумал "Коментарий", но в наш век информационных технологий, проверить эту белиберду очень просто, мозгов больших не надо, достаточно зайти на сайт Государственного комитете статистики. http://www.ukrstat.gov.ua/ Вот результат по индексу промышленного производства по регионам. Закарпатская область занимает 6-е (шестое)место, в Украине, с показателем 140,6% роста. Так чем плохой губернатор?.. давайте быть, хоть чуточку правдивыми.

НС
Николай Староста(Жалива)

О.. радости полные штаны,таких "рейтингов" будет еще много, чем дальше к выборам, тем больше будет грязи. В украинском политикуме уже сложилась устойчивая, закономерность, чем больше на человека "бочку котят", тем больше он имеет успех. На носу выборы, посмотрим их результаты,верить рейтингам глупо,они все заказные и продажные.. как с рейтингом ЕЦ. 2.7%, все понимают, что это не правда.

Читайте також