Куди звертатися, якщо з Пін-ап не вдається вивести гроші?

23

БК Pin-up працює за ліцензією Кюрасао, тобто є класичною офшорною букмекерською конторою, сайт pin-up.bet з'явився в 2016 році, і орієнтується на російськомовних бетторів.

Треба визнати, що сайт у Pin-up вийшов вдалим з погляду дизайну. Букмекерська контора приділила чимало уваги зручності своїх клієнтів. Навігація проста та зрозуміла, є мобільна версія сайту. Контора надає своїм клієнтам досить широку лінію з гарним розписом. Коефіцієнти перебувають у середньому рівні. Підсумовуючи короткий підсумок, можна сказати, що Пін-ап є молодою конторою, що динамічно розвивається, яка вже встигла обзавестися своїми клієнтами.

Для російських гравців сайт Пін-Ап недоступний, оскільки працює без ліцензії ФНР РФ. Допомагає обійти блокування робочого посилання на дзеркало сайту. На початку двадцятих років Пін-ап розробив та виклав новий сайт pin-up.ru, орієнтований на російських гравців. Сайт працює за російською ліцензією та знаходиться у вільному доступі.

Як і в будь-якій іншій БК, при грі в Пін-ап у деяких гравців періодично виникають проблеми, пов'язані з виведенням виграних грошей, блокуванням рахунку та іншими неприємностями, без яких важко уявити гру беттора. Щоб мінімізувати ймовірність виникнення подібної неприємності, слід уважно ознайомитися з Правилами БК, в яких прописується, які дії робити гравцеві не можна, щоб не потрапити під санкції. Як і переважна більшість інших контор, у Пін-ап заборонено мультиаккаунтинг, гра на вилках, ставки на договірні матчі та події, які вже відбулися.

Причини блокування в Pin-up

Причиною блокування рахунку гравця можуть стати не лише причини, описані вище, а й неуважність беттора. Наприклад, якщо гравець з якихось причин зробив зміну документа, за яким робилася реєстрація в конторі, то при черговому запиті на виведення грошей, якщо розкриється ця невідповідність, гравцеві буде відмовлено у виплатах. Прийде повторно проходити процедуру верифікації особи. Щоб цього не сталося, гравець повинен своєчасно повідомляти адміністрацію букмекерської контори.

У жодному разі в подібних ситуаціях не слід намагатися повторно пройти реєстрацію, створивши новий обліковий запис. Цього контора зробити не дасть. Більше того, такі дії гравця можуть бути розцінені, як спроба грубо порушити Правила з усіма наслідками. Гравцю можуть закрити доступ до його облікового запису з усіма грошима, які перебували на його рахунку. Доведеться довго доводити, що ти добрий.

Що робити, якщо Pin-up відмовив у виплатах

Якщо гравець упевнений, що він не порушував правил контори, йому слід звернутися до служби підтримки контори і докладно викласти свою проблему. Оскільки Pin-up працює за офшорною ліцензією, то фактично скаржитися беттор нікуди. Єдина надія усунути проблему з конторою у тривалому листуванні детально виклавши свою позицію, за необхідності слід надати документальне підтвердження своєї невинності.

Коментарі

Читайте також