Чотиристійкові підйомники - у чому позитивні якості

2
0

Щоб розвивати успішно бізнес, пов'язаний з послугами СТО, потрібно встановлювати більш функціональне, проф обладнання. Основне завдання станції техобслуговування полягає у якісних ремонтних роботах та правильній діагностиці стану автомобіля.

Це можна зробити на гідному рівні, якщо є чотиристійковий підйомник, що значно покращує процес технічного обслуговування транспортних засобів.

Комплектація

Чотирьохстійковий підйомник дозволяє обходитися без оглядової ями. Це значно полегшує організацію роботи СТО. Крім основних складових обладнання, існує можливість доукомплектувати:

  • роликовим механізмом, що дозволяє перевіряти гальмівну систему,
  • люфт-детекторами,
  • ковзними пластинами і поворотними колами, вони необхідні для розвал-сходження,
  • траверсами, які застосовуються для вивішування коліс.

Крім того, деякі продавці можуть запропонувати багато додаткових пристроїв, наприклад, 3Д стенди, верстати шиномонтажу, балансувальні пристрої тощо.

Чому чотиристійковий витяг вважається ідеальним варіантом для СТО?

У зв'язку з тим, що дорожнє покриття здебільшого, незадовільне з погляду відповідності правилам експлуатації автомобілів, майстрам на СТО доводиться часто займатися ремонтом або корекцією шасі та підвіски. Для цього необхідно мати високоточне та спеціальне обладнання, воно є частиною комплектації чотиристійкового підйомника. Також до переваг цього пристрою можна віднести:

  • широкий асортимент транспорту, що обслуговується - від невеликих автомобілів, до значних розмірів позашляховиків, мінівенів і т.п.
  • значну вантажопідйомність,
  • відмінну жорсткість конструкції в цілому та платформ, зокрема,
  • універсальність,
  • перспективні можливості додаткових функцій - це стосується специфічного обладнання, що дозволяє проводити більш точну діагностику та ремонтні роботи.

Поряд з явними перевагами, слід згадати і про недоліки, наприклад, чотиристійковий підйомник має значні габарити. Він потребує спеціально підготовленого майданчика із міцним покриттям. Тим не менш, подібне обладнання дозволяє значно розширити перелік послуг СТО та вийти на більш високий рівень обслуговування. Створити унікальні умови, підвищити дохід, здобути позитивну репутацію.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також