Компанія Hydroscand - найкращий вибір для покупки комплектуючих для гідравліки.

14
0

Сьогодні багато компаній займаються виробництвом обладнання та комплектуючих для гідравліки, які пропонують продукцію різних видів та призначення.

Одним із лідерів світового ринку по праву можна вважати Hydroscand. За роки свого існування шведський виробник зумів заслужити довіру багатьох споживачів у різних куточках планети, зокрема з України.

В Україні дилером шведської марки є магазин гідравліки "Гідросканд". У каталозі представлений величезний вибір деталей та компонентів для систем гідравліки та пневматики з офіційною гарантією від виробника. Пряма співпраця з виробником та гнучка цінова політика дозволяють магазину встановлювати найприємніші ціни на шланги високого тиску, фітинги та інші продукти. До того ж, завдяки широкій мережі магазинів-майстерень «Гідросканд» здійснює швидку доставку гідравлічної продукції шведської марки по всіх містах України.

Гарантія якості товарів для систем гідравліки

Головна мета шведського бренду Hydroscand — постійно удосконалювати гідравлічні комплектуючі, що випускаються, і розширювати асортимент пропонованих товарів. Щоб реалізувати ці завдання, РВД, фітинги та інші вироби виготовляються з використанням лише якісних матеріалів та передових технічних рішень.

Щоб забезпечити бездоганну якість і безпеку застосування, продукцію, що випускається, піддають строгому контролю на кожній стадії виробничого циклу. Також товари проходять жорсткі практичні випробування, за результатами яких приймається рішення про надходження гідравлічних компонентів у продаж. Випробувальні лабораторії Hydroscand мають сучасне обладнання, що дозволяє тестувати РВД та фітинги в особливо тяжких умовах. Це гарантує, що у продажу представлені комплектуючі, які суворо відповідають високим європейським та світовим стандартам.

Каталог товарів

Hydroscand надає можливість купити гідравліку для будь-якої системи або механізму:

  • РВД та гнучкі трубки для будівельних, дорожніх та лісозаготівельних машин, вантажних та спеціалізованих транспортних засобів, сільськогосподарської та автотракторної техніки, підйомних агрегатів та іншого обладнання;
  • промислові рукави, що забезпечують транспортування різноманітних середовищ (вода, повітря, рідкі продукти харчування, хімікати, пара, паливо та олії, гази та ін.);
  • адаптери та перехідники з різними типами з'єднувачів;
  • комплектуючі для збирання РВД;
  • хомути для твердого трубопроводу;
  • фільтри, регулятори, інші види пневматичних компонентів;
  • манометри; шланги контролю робочого тиску;
  • швидкороз'ємні з'єднання.

Залежно від призначення та типу гідравліка та комплектуючі для пневматичних систем Hydroscand виготовляються з різних матеріалів таких, як вуглецева та нержавіюча сталь, латунь, алюміній, бронза, поліпропілен, EPDM каучук та ін.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також