Януковича святкує 60-річний ювілей: останні приготування (ФОТО)

2095

За день до ювілею Віктора Януковича в резиденції "Залісся" під Києвом, яка стане епіцентром урочистостей, кипить робота.

Як пише газета "Дело", на території резиденції і на під'їздах до "Залісся" панує надзвичайне пожвавлення, якого, за словами місцевих, вони не пригадують.

Через головні ворота час від часу проїжджає важка будівельна техніка. Завозять в основному асфальт і бітум.

Як пояснив водій, на території будують вертолітні майданчики. Вони необхідні для прийому гостей, яких чекає Янукович.

Роботи виконує дорожньо-будівельне управління ШБУ-50 з міста Бровари.

Газета зазначає, що броварські будівельники розпочали роботу на початку липня, і до вечора середи вона була практично повністю завершена.

Програма святкування, зокрема, передбачає полювання, якою славиться "Залісся" з часів Микити Хрущова.

"Щоб прийняти всіх на належному рівні, Державне управління справами при президенті в терміновому порядку затіяло косметичний ремонт резиденції і будівництво вертолітних майданчиків на її території", - пише Дело.

Раніше ЗМІ писали, що у "Заліссі" підготували вертолітний майданчик для особливих гостей, а також шатро для святкування на півтори тисячі осіб.

На день народження команда Віктора Федоровича запросила вершки української та російської естради. Головною прикрасою концертної програми має стати виступ Миколи Баскова. Спеціально для ювілею політика Басков підготував пісню "Вышел в степь донецкую...".

Разом із Басковим від Росії приїдуть також Філіп Кіркоров, Валерія, "Дискотека Аварія" та інші менш відомі виконавці. Від України запросили Софію Ротару, Вєрку Сердючку, Тіну Кароль, Ірину Білик, Іво Бобула, Катерину Бужинську.

Коментарі

Читайте також