Як Йовдій дав привід для приїзду Ледиди на Тячівщину

1 5

Сьогодні, 30 червня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав Тячівщину. Місцеві керівники Тячівької РДА, щоб показати результат свого перебування на посадах, запропонували губернатору провести урочисте запалення факелу збудованого газопроводу через річку Тересва до с. Добрянське, видаючи цю подію собі у заслугу.

Мешканці с. Добрянське були здивовані відсутністю на цій важливій для них події Василя Йовдія, голови Тячівської районної організації Єдиного Центру, попереднього голови Тячівської РДА, під час керівництва якого і був спроектований та збудований зазначений газопровід. До речі, домогтися цього вдалося без фінансування з державного бюджету.

Нинішньому керівництву району залишилося «найважче»: забезпечити стрічку і сірники для запалення факелу. З цією надскладною задачею вони впоралися на відмінно.

Р.S Мешканці с. Добрянське крім подяки В.Йовдію, вдячні Хустському ПМК (керівник Хмара М.Ю.), працівникам ВАТ «Закарпатгаз», Тячівському РЕМ, активу села за виконання робіт при будівництві підвідного та вуличних газопроводів.

Коментарі

  • Є
    єва

    нічого не розумієте нахрина ним кликатим когось на своє свято яке ми самі собі зробили за свої гроші

  • О
    Очевидець

    Мешканці ДОбрянського теж вклали у справу не мало коштів. І потім - треба ж було добрянцям запросити Василя Михайловича. ЩО ж то вони - не кличуть, а потім дивуються, чому не приїхав:)

  • С
    Семен

    легко загрібати попіл чужими руками

  • ИЗ
    Из зароботок

    так Ризак бандит строил за государственные деньги, а сдесь человек за свои деньги все построил. я его лично знаю

  • М
    макс

    Краще згадайте, Як Балога відкривав кардіоцентр, збудований Різаком

Читайте також