Мукачево зібрало богатирів на спортивний турнір (ФОТОРЕПОРТАЖ)

8
9

Сьогодні, 26 червня на площі Миру за підтримки народного депутата України Петьовки Василя Васильовича розпочався традиційний міський турнір «Мукачівський богатир». Турнір проводиться в рамках відзначення Дня молоді.

У турнірі беруть участь підготовлені спортсмени, богатирі міста Мукачева і району, всі бажаючі.  А саме:

Жеребак Євгеній (учасник команди Василя Вірастюка), Маєвський Василь, Єриш Євген, Малик Юрій, Туряниця Михайло, Черепаня Іван, Мальцев Олексій.

Богатирі змагаються у п’яти вправах і за результатами кожної переможець отримує приз - баранчика. Переможець турніру буде нагороджений грошовою премією.

Коментарі

М
Міша

Номальні були змагання!!! І нічого тут говорити!!! Закарпаття край Богатирів!!!

Ю
Юрій

і дійсно, як каже Діма, є всі умови для організації справжніх заходів, а не "інформприводів". Наприклад, професійні знаряддя а не дві шини та труба, якийсь ковролін а не мокра бруківка... може афіші якісь додали б до 38 випадкових перехожих пару сотень глядачів... тай хлопців було спитати спочатку - на якого дідька їм ті завидівські барани???

Ю
Юрій

Тезко, "ніхто нікому нічого" це ти мабуть від власної непоінформованості...

Ю
Юра

У нас в Мукачеві є те, чого немає ніде більше в Закарпатті. І ніхто нікому нічого не забороняє. Є лише поза Мукачевом жлоби, які заздрять тому, що є у нас в Мукачеві і по жлобськи гадять.

Ю
Юрій

у вас, Діма, є дійсно багато чого. але є один непоборний мінус - негласна заборона проведення будь яких резонансних заходів кимось окрім уроженців Завидова.

Д
Діма

Хотілося би бачити "Богатирські ігри" в Мукачеві. У нас для цього є всі умови

Ю
Юрій

виглядає як прикольний малобюджетний флеш-моб

R
Robert

почаще надо такое проводить ! Спасибо!!!

А
Анжела

Спасибо Василий Васильевич огромное, и от меня, и от детей. Праздник удался

Читайте також