Як губернатор Ледида розгнівав Януковича

4361 11

Президент України Віктор Янукович планує проконтролювати діяльність губернатора Закарпатської обл. Олександра Ледиди та відвідати область найближчим часом. Про це він заявив в ході розширеного засідання Кабміну.

Під час свого виступу В.Янукович зазначив, що представники виконавчої влади повинні відвідувати регіони не в складі делегацій Президента чи голови ВР, а окремо: «Я хотів би ще звернути увагу на співпрацю з регіонами. Мої неодноразові поїздки в регіони переконали мене, що наші чиновники їздять в регіони як в гості, і їдуть часто в той день, коли в регіон їде президент чи прем'єр.  Правильно це чи ні?»

У цей час губернатор Закарпаття відповів з місця, що відвідання областей має бути спільним.

«Хто це сказав? Підніміться! Я тобі поясню! Зайдеш до мене окремо!, – розсердився президент. – Тихе життя у вас там в Закарпатті. Міністр повинен їхати в регіон і відпрацьовувати питання в робочому порядку».

Глава держави розкритикував діяльність губернатора та пообіцяв найближчим часом відвідати Закарпатську область: «Як працюють програми галузеві по тим чи іншим напрямкам, як працює інноваційна модель інвестиційного розвитку, скільки інвестиційних проектів в регіоні працює, скільки підготовлено до реалізації, скільки вже реалізується, який створений механізм? Я впевнений, цього в Закарпатті немає і я з вас спрошу скоро».

За словами Януковича, під час відвідин вищого керівництва держави мають вже демонструватись спільні результати роботи. «Я впевнений, що в Закарпатті цього немає і я з вас спитаю, чому цього немає», - сказав Президент, запитавши у прем’єр-міністра Миколи Азарова, хто з урядовців закріплений за Закарпаттям. На що Азаров порадив звернутись до присутніх на засіданні міністрів. Після цього підвівся голова Держкомзему. Янукович звернувся на нього і сказав: «Готуйтесь разом з головою адміністрації до звіту. Мій наступний візит буде до Закарпаття, подивимось як ви співпрацюєте».

Коментарі

  • Р
    РУСИН СВЫЙ

    КО ОЧОЛИТЬ ПРЕССЛУЖБУ ГУБЕРНАТОРА НЫКОЛИ НЕ ВГАДАЕТЕ

  • П
    Павло

    опозорився, страх і край весь опозорив

  • Ю
    Юрій

    хто шукатиме, Тягнибок? Чи може ... щось ніхто в голову і не приходить... як шукатимуть, як Бакая? Чи Лазаренка...?

  • М
    макс

    згадаєте, ще буде так, що дадуть декому 24 години аби забратися геть з країни. Усіх інших - будуть шукати

  • П
    паб

    Знаючий знаючи бреше.Новини дивився?Порадуйся.

  • І
    Ілюзіоніст

    не повезло. Яниковіч після атаки йолки не дуже злий

  • Ж
    Журналіст

    Хлопці, та як не було. По УТ-1 все транслювали.

  • СЖ
    Сусід Жаливи

    Жаливо, но я ти вже пишу, ош шо ся прячеш за всяким назвами? нарас видко ко то пише. сміх, люде. Жаливо, не ганьба ти, болваном таким ся упозірувати

  • Х
    Хуст

    Не радуйтеся, команда Балог не вернется по любому. А Жалива, в сто крат май розумний як любий балоги "аналітик",завели Балог в глухий кут своїми тупими "рекомедаціями". Позор команді "помічників" Балоги, зажралися того і програли!

  • СЖ
    Сусід Жаливи

    йой. неборак, пострадав от довго язика

  • З
    Знаючий.

    Там О.Ледиди на засіданні не було, можете не радуватися.

Читайте також