Позитивні сторони в покупці кухні на замовлення

5

Кожен може погодитися з думкою, що кухня - важлива частина будинку або квартири. Для деяких сімей, вона має мало не ритуальне значення. Гостей приймають, в першу чергу, на кухні, там же збирається сім'я для спільного прийому їжі і спілкування.

Найчастіше, що працюють родичі бачать один одного по буднях тільки в цьому місці, перед початком і після роботи. Важливу роль у благоустрої цієї кімнати, грає кухонні меблі. Її можна придбати в готовому вигляді або замовити майстрам.

Види кухонних гарнітурів

Сучасна фабрика кухонь може виготовляти різні варіанти гарнітурів, в залежності від дизайну кімнати і її розміру. Зараз можна зустріти такі види гарнітурів:

  • П-подібні - розташовується меблі певним чином, у вигляді букви П. Так можна зробити в великих кімнатах, щоб поділити їх на окремі зони.
  • Кутові - більше підходять для відносно невеликих, квадратних кімнат. Містять секції верхніх і нижніх рядів кутового плану. Найчастіше, на кут ставлять мийку, так зручніше її використовувати, можна заощадити місце. До речі, майстри-виробники зроблять якісно на замовлення подібний гарнітур точно під кут кімнати.
  • Дворядні - іноді, в вузьких або не стандартних кухнях, меблі розташовують навпроти, як би в два ряди, як верхню частину, так і нижню.
  • Лінійні - найчастіше застосовуються для облаштування маленьких кімнат, де робоча зона знаходиться біля однієї стіни. Їх ще називають прямими. У таких гарнітурах немає кутових секцій.

Крім того, готові кухонні гарнітури можу бути комплектними або модульними, окремим варіантом йде меблі на замовлення.

У чому плюси?

Перш за все, кухонні меблі на замовлення в будь-якому випадку буде відповідати загальному дизайну кімнати, навіть якщо приміщення нестандартне за розміром. Серед явних переваг слід згадати наступні:

  • Оптимальне розташування, при якому враховуються всі нюанси, а також економиться корисна площа.
  • На замовлення можна виготовити шафки-органайзери, які будуть дуже функціональними і зможуть максимально ефективно розташувати кухонне начиння. Аж до компактного розташування вбудованої техніки.
  • Виробники можуть запропонувати широкий вибір матеріалів, як для фасаду, так і каркасних деталей. При цьому можна поєднувати різні матеріали, щоб створити практичний гарнітур.
  • Виготовити на замовлення кухню можна за індивідуальним дизайном. При цьому якість буде завжди висока, адже працюють кваліфіковані та досвідчені майстри.

Багато хто думає, що вартість кухні під замовлення - дуже висока. Насправді, при бажанні можна вибрати будь-який варіант, в тому числі, бюджетний.

Коментарі

Читайте також