Тренер «Закарпаття»: «Ми повернули борг «Карпатам»

1
0

Під час післяматчевого інтерв’ю головний тренер ФК «Закарпаття» Ігор Гамула не приховував радості нічиєї з львівськими «Карпатами».

- Ми повернули борг Карпатам за матч першого кола у Львові. Сьогодні хлопці не повинні були програвати, особливо після першого тайму, який ми провели дуже добре.

У другому було важче, «Карпати» відійшли назад, і нам було дуже складно щось вигадати, аби пройти захист львів’ян. Зрештою, я випустив трьох нападників, і як виявилося, правильно зробив – ми зрівняли рахунок. Я дуже задоволений, що ми не програли. Інакше, це було б вже третя поразка поспіль. Вона нам ні до чого, тим паче що команда дуже прагне залишитися в Прем’єр-лізі, хлопці дуже стараються і викладаються у кожному матчі.

- У другом таймі Карпати «підсушили гру». Завдяки чому Вашій команді вдавалося створювати моменти та в кінці-кінців зрівняти рахунок?

- Я попереджав хлопців, щоб не було навали, щоб вони грали через фланги. Це спрацювало. Ну і вийшов Микуляк, який може віддати гарну передачу, може і сам гарно пробити, що він і зробив, коли зрівняв рахунок матч.

- Наскільки важко було грати на рідному стадіоні, адже «Карпати» сьогодні підтримували справді феєрично?

 - Я їздив до Львову дивитися матч «Карпат» з «Таврією», і отримав велике задоволення від того, як вболівають місцеві фанати.

І сьогодні коли побачив таку кількість львівських вболівальників, думаю, може це я не від’їздив зі Львову, може це ми у Львові приймаємо.

Разом з тим, хочу подякувати і нашим вболівальникам, які намагалися перекрикувати львівських. Ця нічия для нас дуже важлива.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також