5 трендів “Весна-літо 2021” для чоловічого образу

5

У чоловічій моді 2021 року актуальний комфорт, тому в тренді речі вільного крою.

Модний чоловічий силует стає ширшим та зручнішим, в основному за рахунок широких штанів, стильних дутих жилетів та кофт з накладними кишенями. Ще чоловічий гардероб стає м’якшим завдяки вбранню пастельних відтінків.

Новинки весняної моди пов’язані з тематикою сафарі та міським стилем. Серед актуальних фасонів - штани та куртки вільного крою, одяг з великою кількістю кишень, штани карго, смугасті принти.

Детальніше про п'ять модних тенденціях сезону весна/ літо ми дізналися в інтернет-магазині монобренду чоловічого одягу "Roy Robson".

Пастельні відтінки

Імениті дизайнери представили світові оригінальні колекції речей у м’яких пастельних кольорах. Це бузковий, блакитний, блідо-жовтий, персиковий, м’ятний, світло-рожевий. Їх можна отримати шляхом розведення білим будь-якого чистого тону.

Цукеркові, квіткові та щербетні кольори більше не виключно жіночі - брендові сорочки в актуальних кольорах є в каталозі чоловічого одягу преміум-класу Roy Robson. Що примітно, пастельні наряди не обмежуватимуться тільки весною та літом, швидше за все, ближче до осені з’явиться “цукерковий” теплий одяг за сезоном.

Накладні кишені

Практичний дизайн одягу повернувся! Цього сезону на подіумах з’явилися колекції курток, накидок, жилетів з великими накладними кишенями спереду. Тому актуальні речі military style - комбінезони та куртки з безліччю кишеньок, штани з кишенями на холошах.

Смужка

Лінії у будь-яких проявах, горизонтальні та вертикальні - трендовий патерн цього року. Актуальними є джемпери, кофти, лонгсліви у морську смужку. Для створення літнього образу за модою експерти магазину royrobson.com.ua рекомендують поєднувати такі речі: білу сорочку з морським візерунком, сині штани, білі кросівки.

Дизайнери представили “смугасті” колекції для всіх сезонів, в тому числі легкі й повітряні речі у смужку та теплі вироби на осінь-зиму.

Шорти-бермуди

Мастхев весняно-літнього сезону - шорти. З літа цього року вузькі моделі будуть поступатися місцем ширшим моделям. І в цьому році ними стали широкі зручні бермуди. Класична довжина таких шортів - трохи вище коліна. Поєднують бермуди не тільки з футболками для походу на пляж, але й з кофтами, куртками, яскравими олімпійками на більш прохолодну погоду.

Костюми вільного крою

Дизайнери у 2021 році надихнулися модою 80-х, тому пустили в дію важливий елемент тих часів. Це широкий штанний костюм піжамного крою з легкої тканини, більше схожий на естрадний наряд. Такий костюм підійде сміливим чоловікам, що полюбляють епатажні вбрання. Стильним акцентом стане краватка, класичний ремінь, кепка, об’ємна сумка.

З надією на поступову нормалізацію життя після пандемії, дизайнери задають свіжі та яскраві тенденції, які не хочеться ігнорувати.

Коментарі

Читайте також