Поради: Як зберігати жіночі сумки

506

Сумки, як і інші аксесуари, вимагають правильного поводження, догляду та зберігання, інакше матеріал з часом зіпсується і буде погано виглядати. Зазвичай у дівчини не пара сумок, а набагато більше, і всі вони розрізняються за формою, виду і основного матеріалу.

Відповідно, їх не можна зберігати складеними разом на полиці, а необхідно забезпечити оптимальні умови для безпеки.

Правильні умови і місце знадобляться не тільки, щоб матеріал не зіпсувався і сумка залишалася нової, але і для пошуку потрібних моделей в найкоротші терміни. Наприклад, якщо ви вранці збирайтеся і треба швидко знайти аксесуар. Звичайні модні сумки в Україні - це тканинне або шкіряний виріб, з різними прикрасами і використовуються вони під певний одяг, тому жінці краще відразу розібратися з тим, як їх зберігати.

Правила догляду перед розміщенням

Важливо не тільки саме розташування або використання певних пристосувань, але і правильний попередній догляд. Для цього дотримуйтесь кількох важливих правил:

  1. Якщо ви знаєте, що модель буде довго лежати без діла, то необхідно відразу повністю її очистити. Дістаньте з кишень сторонні речі, папірці і копійки.
  2. Переконайтеся, що зовні і всередині не залишилося плям або інших забруднень, інакше за довгий час їх буде ще складніше відчистити.
  3. На більшості сумок є знімні ремені або ручки, які за час лежання можуть почати згинатися. Краще зніміть його, акуратно складіть всередину.
  4. Щоб матеріал не пошкодився від сусідства, краще складіть їх поруч з однаковим матеріалом. Наприклад, шкіру ставити поруч зі шкірою, а м'яку тканину біля такого ж типу виробів. Крім того, зверніть увагу на зовнішні прикраси. Накладні блискітки можуть стертися об тканину, а жорсткі металеві елементи зашкодять штучну шкіру.
  5. Не упаковуйте сумочки в окремі пакети, тому що вони створюють погану середу для матеріалів. Повітря всередині стає вологим і псує сумку.
  6. Щоб сумка залишалася міцною, боки не псувалися і не вигиналися, хорошим рішенням буде набрати багато паперу, газет, пом'яти їх і скласти всередину.

Де можна зручно залишати сумки в будинку?

Після того, як ви підготували речі для зберігання, потрібно визначитися з місцем. Переконайтеся, що воно не знаходиться у нагрівального обладнання. Крім того, не можна допускати прямого сонячного світла, штучного освітлення або зволожувачів поруч.

Звичайно, найкращим вибором буде розставити їх по полицях в гардеробі, але часто такого місця в будинку просто немає, тому можна знайти інші шляхи:

  • очистіть в шафі довгу полицю і поставте невеликі перегородки між самими виробами;
  • якщо у вас висока ліжко, то можна використовувати місце під нею;
  • часто в меблів є полиці і там відмінно вмістяться різні речі - в дивані або ліжку, яке можна застосовувати;
  • у більшості в коридорі є вішалки для одягу, і сумки з ремінцями можна повісити на ручки, а решта поставити зверху на полиці для приладів.

Можна підійти більш оригінально до вирішення нестачі місця для сумок. У магазині продаються гачки для горизонтальних вішалок. Можна розташувати їх в шафі і використовувати для зберігання сумок. Також є спеціальні вертикальні ручки для сумочок, які ставлять в шафу або вішають на двері.

В крайньому випадку, можна підготувати сумки, упакувати їх в коробки і поставити на балкон. Але тільки якщо він не холодний. Ви можете замовити безліч оригінальних сумок в інтернет-магазині Stunner. Ми пропонуємо сучасні та якісні сумочки для жінок за доступною вартості.

Коментарі

Читайте також