Коронавірус виявили в завідувача поліклінічним відділенням Іршавської РЛ

2 14

Інформацію про інфікування COVID-19 лікаря Mukachevo.net підтвердив директор Іршавської районної лікарні Сергій Караслай.

Наразі відомо, що в 45-річного завідувача поліклінічним відділенням Іршавської райлікарні ПЛP тест на COVID-19 виявися позитивним.

«Стан в інфікованого на COVID-19 нормальний. Наразі медик на самоізоляції вдома. Зараз встановлюються всі контактні особи, яким буде проведено тестування», — зазначив Сергій Караслай.

З власних джерел Mukachevo.net відомо, що інфікований лікар є сином жінки, яка сьогодні, 6 квітня, померла від коронавірусу.

Наразі у всіх медиків, які контактували з хворим медиком відібрали зразки для ПЛP-тестування.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано вже 1308 випадків COVID-19, 37 людей померло.

Коментарі

  • :
    :(

    Я незнаю правди, але думаю саме вiд сина лiкаря i могла заразитись мама, бо лiкарi першi пiд прицiлом вiрусу, знаходячись в лiкарнi мiж хворими. Просто лiтнiх людей вiрус забирае за кiлька днiв...

  • С
    Син

    Читаючи коментарі , таке враження що люди вже пропили свій мозок сидячи дома на ізоляції !!! Лікарю , якою він людиною б не був , здоровя і одужати по скорше , щоб допомагати нам всім і співчуття з трагедією в родині !!! У всіх нас є чи були мами я ми всі знаємо що мама є най дорожче!

  • М
    Марія

    Людина втратила маму.ІА мама-це найдорожче!Про нього як лікаря , як людинуі і про інші нюанси я особисто нічого не знаю.Це вже інше питання. Це потім. Але не будьмо звірями.! Ми ж люди! Співчуття!

  • В
    Виноградово

    У нас заражених немає. У нас просто тестів немає.

  • У
    Україна

    Висновок один єдиний : вся лікарня заражена на covid -19. Завідувач щодня контактує з усіма медпрацівниками , а вони , в свою чергу , з усіма присутніми в лікарні , а присутні "несуть" свій мутований вірус в маси .

  • Г
    Гість

    Долічив ідіот кончений.дома лічив а тепер має і сам.і все село буде мати де була жінка

  • Т
    Тт

    Не брешіть що брали тести на плр від цього лікаря ужінки не хотять Брати тести язнаю на 100 відсотків

  • М
    Мукачево

    Зросла кількість і буде зростати ! Ми ж не робили тести заробітчанам і туристам, а тебер будемо лише рахувати хворих в геометричній прогресії. Лікарі є першими в зоні ризику і для нормальної роботи вони мають бути забезпечені всіма засобами захисту. Бо якщо один оікар захворів, то на карантин пів лікарні мінімум піде. А хто нас тоді буде лікувати ? Подивіться навкруги, звідки ви знаєте хто є заразний ? На чолі не пише, і необов’язково у хворого має бути температура, чи непродуктивний кашель. І ПЛР тести всім підряд не будуть робити. Хто має легку форму лікується вдома сам згідно курації сімейного лікаря. І ще одне - це сайт лише поширює паніку. "Є підозра на коронавірус" та ви спочтаку перевірте його наявність і потім пишіть. А то потім люди дезінформовані, коли вас читають. Що не новина, то підозра. Ви факти давайте, а не підозру. А то я підозрюю, що ви безолаберні журналісти.

  • Ц
    Цікава

    Звичайно, ми б свою маму чи тата теж рятували. Але знаючи ,що відбувається навкруги можна було з тесту і розпочати. А так, на жаль, є дуже багато контактних осіб.... Дивіться як швидко зросла кількість хворих на Закарпатті. Звідки можна знати де ти заразишся , але лікар мав знати-від кого заразилась його мати. Бережи вас всіх Бог!

  • Г
    гість

    дуже шкода лікаря

  • Г
    Громадянин

    не суди і не будеш судимий : лікар рятував життя своєї матері людини , яка дала йому життя !

  • /
    /////???

    Висновок? який тут висновок може бути, коли лікарі стають істочником? Які (карантин з 18)профілактичні чи ознайомчі міри зробило керівництво щоб не допустити подібного. Як призначили те керівництво,те і мають. дуже жаль.

  • І
    Іршавець

    Висновок простий,це бидло завідувач немав права підставляти себе і колектив як лікар,даже якщо це його мама. Друге,протоколи в іршаві не діють ,діє правило: Сват Брат Кума Бабло З таким протоколом виздихають всі,бо медики нерозуміють ,шара вбиває.

  • Г
    Гарік

    І який висновок з цього мож зробити?

Читайте також