Організація UMDSZ - проти мобілізації угорців на Закарпатті

8
28

Президія організації та партії угорців України UMDSZ подякувала за підтримку уряд Угорщини та угорські опозиційні партії.

А саме через заяву міністра МЗС України Павла Клімкіна, зроблену 5 січня в Ужгороді, де він обіцяв запровадити спільний контроль на кордоні для виявлення людей з подвійним громадянством. (Як повідомлялося, офіційна Угорщина дала зрозуміти, що не підтримає жодну пропозицію, яка б завдала шкоди закордонним угорцям. - Мукачево.net) 

Також UMDSZ досі сподівається, що на місцевих виборах угорці Закарпаття (UMDSZ і KMKSZ) об'єднаються в одну організацію (альянс). В організації угорців роблять застереження, що в результаті адміністративної реформи в Україні можуть постраждати інтереси національних меншин. І виступають проти чергової хвилі військової мобілізації.

"Наша організація стурбована тим, що через нещодавно анонсовану додаткову мобілізацію і призов до війська у 2015 році ще більше молодих угорців можуть  втратити свої життя у цій безглуздій війні", - йдеться у заяві, опублікованій у виданні "Kárpáti igaz szó".

Тому президія UMDSZ закликала керівництво України якомога швидше докласти всіх зусиль для врегулювання ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, що нещодавно лідером Демократичної спілки угорців України (UMDSZ) було обрано Ласло Зубанича, після того, як у липні повноваження голови склав Іштван Гайдош.

Мукачево.net

Коментарі

Б
Бачі

Угорці Закарпаття, якраз, найменше наробили собі угорських паспортів, і найменше косять від своїх громадянських обов'язків, в тому числі війсковозобов'язаних!!! Це так звані "русини" думають, що вони найхитріше зроблені.

С
Свуй

Блятььььььь!!! Я не розуміву !!! Чому не зобратися всім свідомим поцтріотам , дружно у центрі вариша ??? І не піти місто серохманів в АТО???лем піздіти знавуть суки !!! А самі як до діла ми ліпше вам гривні назбераеме коло балогівського магазина :) ублюдки про американські !!! Фу блюватися хоче !!! Лицемірів і подстрекателів!!!

ПД
привіт дебілам

що кончені галичани в інтернеті а не на передрівй? всіх галичан вон нах..й з закарпаття !

M
milosh

В статті не йдеться про те шо мадяри проти, а лише шо стурбовані. Мукачево.нет - нашо провокуєте нАрод???

М
мама

Схаменіться, Закарпатці, не принижуйте один одного. Невже ви не зрозуміли, нашим чиновникам на всіх нас наплювати(до всіх національностей).Вони думають лише про себе та про свою дупу.А скільки наших хлопців покладе голову, чи буде ходити каліками їм до" фені бені ". Лише волонтери та народ за свої кошти держать АТО. Так кому це потрібно? Не лише кричати про патріотизм треба, але й щось робити для того народу.А наші діти та чоловіки для них лиш гарматне мясо . Як ви це ще не зрозуміли. Жаль.

Z
Zoltan

Для фу: когда объязаности, тогда граждане Украины, когда права - чемодан, вокзал... Действительно:ФУ!!!!!!!!!!!

7
77

ви шо йобнулися закарпатці небушуйте!!! ви забули шо ми культурний край з багатонаціональним колоритом)) у мадярів такоєже ставлення до сиї ситуації як у нас закарпатців!!

А
Антон

А чи не здається вам, писаки, що вас тут спеціально натравлюють друг на друга? Може подумаєте - кому то вигодно, щоб всі національності перенгризлися? Будьте мудріші. Не ведіться на розвод.

Ф
фу

Мадяры из другого теста? Они будут машинку пить, пока украинцы их мадярские жопы будуь от маскалей защищать?

К
Кокот

Веприк 7, швинка 8....та та

К
Кокот

Поляків нахуй з закарпаття, там в турку пацята продавати

Я
Яров

хто громадянин і має паспорт України має по чесному йти, а по національності най буде хоть і марсіянином!!!!

СУ
свидомый угорець

пити буду, гопак танцювати буду, а смерть прийде - помирати буду!

Z
Zoltan

Всем, кто забыл: первого, кто умер на востоке, звали Роланд Попович. И он был венегром...

1
111

Мадярню на передову!

ДЧ
До читача

СБУ пофіг на всьо. они крадуть, вибачте, фінансують АТО, як можуть. А партія правильно говорить "нішо губити життя людей у безгуздій війні", замітьте війні, а не операції. Дожилисьмеся. жиди прийшли нами командувати.

Ч
читач

Цікаво,СБУ не читає ці сепаратичні заяви антиукраїнської партії,яка ділить країну на угорців і українців, як у свій час на сході ділили на росіян і українців?Ми всі є громадяни України,Хоча подвійне громадянство на сході ми бачимо ,до чого привело,а ця проукраїнська партія ніколи не підтримувала інтереси України,а тільки робила те,що їм наказували з Угорщини,і завдяки Гайдошу,партія Йобік мала офіс у м.Берегово.

Р
рок

До попередніх коментарів. вася підар дав оцінку собі своїм ніком, дале до "мікі", по зубах на полі червено-біло-зеленому дістали галицькі виб...ки. Вибачай за лексику.Читай історію.

А
Адерс

Не ведітся на провокацію там з однієї ІП адреси пишуть Галичанин та Miki та Вася Підар

НВ
Ні війні

Усім хто хоче йти на війну, і немає різниці з чийого боку, москалів чи жидів, я б сам лічно засунув в гузицю автомат і заставив бігати по мінному полю. Шо укропські жиди, шо мацкальня, якісь там німці галичани, всі ті хто хоче війні ПІДЕРАСИ. Світ несправедливий завжди, но війна це край.

В
василь

дебіли патріотичні, надіюсь ви з блокпостів пишете коменти, чи важаєте що інші захищатимуть вам україни а ви в тилу будете бухати та розводити народ!

ДМ
до мікімауза

Шо,так скоро мож напитися у вариші?А,ти навірно пив якусь х...ню у центрі.З тобов всьо ясно.

О
Остап

Угорців, Словаків, Румун та решту національностей - перших в армію боронити нас Галичан.

М
мікі

Ці мадяре або будуть боронити з нами Україну або нехай уйобуйють в мадярію бо наші діди прадіди уже дали їм одного разу по зубах під Хустом на червоно полі

Г
Галичанин

До шаблюк хлопаки, неньку боронить! Мадярів перших на передову живим щитом викласти, може хоч так їх викоренемо з неньки на війні, у війшьку!

Я
я

до останнього... а ти уткить пишешь з окопу?

ВП
вася підар

всі ГАНДОНІ хай уйобують у Мадярщину, а хто живе на территорії України йдуть ЗАХИЩАТИ смвою країну від москальської навали.

В
вася

молодці!хоть хтось відстоює право на життя!

Читайте також