Блог BEREG FEST

Блог BEREG FEST

BEREG FEST фестиваль Найяскравіша подія осені на Закарпатті

«BEREG FEST – Дітям» 2011

Краса та неповторність нашого краю були майстерно відтворені на 12-ти полотнах закарпатських живописців, а благодійний аукціон отримав, відповідно, 12 нових лотів – готових зарамованих картин.

BEREG FEST 2011 у цифрах

Майже тиждень ми підраховували, скільки ж було запацьовано, випито, підсмажено, з’їдено, налито, злизано, спожито, запущено, підірвано, розгорнуто, встановлено і т.п. на BEREG FEST 2011. Паралельний підрахунок вів особисто наш талісман та святковий дух Чігабіга, тому пропустити щось було досить складно.

BEREG FEST 2011 з висоти пташиного польоту!

Вже за 3 дні 48-й Міжнародний фестиваль "Дружба без кордонів" - BEREG FEST можна буде побачити з висоти пташиного польоту. Повітряна куля підніматиме всіх бажаючих на символічні 48 метрів!

Краєвиди Берегівщини для благодійного аукціону “BEREG FEST – Дітям”

Дійшов до завершення пленер у рамках вже традиційної акції «BEREGFEST- Дітям».

«BEREG FEST – Дітям»: На Берегівщині вже працюють знані майстри живопису.

Минулого року в рамках фестивалю «BEREG FEST 2010», було започатковано благодійний мистецький аукціон «BEREG FEST – Дітям». На ньому були виставлені роботи відомих художників краю та України, серед яких закарпатські заслужені майстри пензля Василь Свалявчик та Андрій Іванчо, самобутні Олександр Андялоші та Золтан Мічко, столична місткиня Тетяна Красная, Михайло Дідківський зі Львова, Олександр Криушин з Харкова та інші.

BEREG FEST 2011. Програма.

«BEREG FEST 2011»

BEREG FEST 2011. Жити, щоб просто любити...

Ти знаєш, як хочеться жити? Жити, щоб просто любити!

Дика енергія, що має своє ім'я.

Шалена енергія диких танців на BEREG FEST 2011.

Інтернет-домівка BEREG FEST

Отже, BEREG FEST отримав власне інтернет-представництво у мережі.

Твори світ BEREG FEST разом з нами!

Всього місяць тому на Закарпатті з’явилися перші равлики-чігабіги. Це стало можливим завдяки щирості нашого друга та шанувальника BEREG FEST Остапа Поповича та ініціативам його батьків і оргкомітету фестивалю. Все відбувалося приблизно так:

Стань зіркою BEREG FEST 2011

Немає локації? Немає ресурсів для «промо»? Немає потрібних засобів, коштів, техніки? З BEREG FEST це перестає бути проблемою. Головне, аби було бажання! Решту забезпечить оргкомітет фестивалю.

Живі прототипи Чігабіги прибули на Закарпаття.

Все почалося з Остапа. Вірніше, з щирості його почуттів щодо найдавнішого фесту Закарпаття.

За 100 днів до…

17 червня – своєрідна точка відліку для цьогорічного BEREG FEST’у. Саме з цієї дати до головного дійства фестивалю залишається рівно 100 днів.

Шанувальники BEREG FEST'у створили власний дизайн футболок!

Талісман та святковий дух фестивалю BEREGFEST Чігабіга Майшіковний навряд чи потребує додаткового представлення. Лише протягом минулого тижня, цей шалопай, несподівано зникнувши з інформпростору краю, тримав у напрузі кілька десятків людей – оргкомітет, операторів зв’язку, Інтернет-провайдерів, персонал Етно-ресторану «Деца у нотаря», своїх прихильників. Зрештою, спільними зусиллями Чігабігу було знайдено, а друзі та шанувальники BEREG FEST’у отримали можливість прямого спілкування як з самим талісманом, так із представниками оргкомітету у щирій розмові за філіжанкою кави.

Чігабіга повернувся. Фото

У вівторок, в ужгородському етно-ресторані “Деца у нотаря» успішно завершилась пошуково-рятувальна операція «Буря у мушлі». Спецзагін шанувальників Чігабіги – «Шіковні равлики», повернув святковий дух фестивалю BEREG FEST його організаторам.

Вечірка Чігабіги. Реально? -)

Шановні друзі та прихильники!

BEREG FEST зібрав власне сузір’я

Найстаріший фестиваль Закарпаття продовжує обирати головного гостя цьогорічного дійства.Два тижні тривало висування кандидатів на головну зірку BEREG FEST 2011. Це відбувалося на провідних регіональних сайтах та в соціальних мережах «Вконтакте», Facebook, Livejournal, Twitter, «Одноклассники».

Сузір'я BEREG FEST 2011

Милі наші шанувальники!