Блог Лампа Аладдіна

Ой, хто, хто, Миколая любить!

Лампа Аладдіна

Згідно з переказами Миколай народився 270 рр. у грецькому місті-колонії Патара у провінції Лікія.

Його батьки були багатими та глибоко віруючими християнами, котрі охрестили сина відразу після його народження, що було рідкістю на той час. Змалку Миколай був дуже релігійним та вирішив присвятити своє життя богослужінню.

Багато років Святий Миколай був єпископом у Мирі. Діяння Миколая стали причиною появи багатьох легенд, завдяки яким він з часом став одним з найважливіших святих. Святий Миколай зараховується до лику святих: як такий опікується воїнами, водіями і подорожуючими, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем діточок та моряків, торговців, студентів, лучників.

Свято Св. Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом.

За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня Св. Миколай приносить малечі подарунки і кладе їх під подушку. Діти, котрі люблять та шанують Миколая Чудотворця, зазвичай пишуть Святому Миколаєві листи, у яких вказують, що хорошого та поганого вони вчинили протягом року, і просять про подарунки.

Ми не знаємо напевно які саме подарунки просили у своїх листах ваші дітки у Святого Миколая. Проте ми переконані  - у нас ви знайдете багато цікавих іграшок, що допоможуть створити справжнє свято для вашої малечі.

І знову  нагадуємо вам про подарункові картки. Аби полегшити Ваш вибір ми пропонуємо Вашій увазі чудовий подарунок для близьких та друзів - подарункові картки магазину дитячих мрій "Лампа Аладдіна" номіналом 50, 100, 200 та 250 гривень! Використати подарункову картку можна в будь-який момент упродовж терміну її дії, тобто до 30 грудня 2012 року включно. І при цьому немає жодних обмежень щодо товарів магазину "Лампа Аладдіна" - номінал картки зараховується у ціну будь-якого товару!

Магазин дитячих мрій "Лампа Аладдіна" - м.Мукачево, вул. Достоєвського, 2а (Старий пасаж)

Коментарі -
Зачекайте...