Васько Наталия Ивановна

Хворіти? Чи не хворіти?

Васько Наталія

 

     Таке питання ставить перед нами наше тіло, коли йому несила вже самотужки виправляти наслідки нашого байдужого ставлення до себе. Нагодувати наспіх і не тим, що корисне, а тим, що є; свіже повітря – від місця роботи до зупинки і від зупинки додому; рух – майже без руху, зате стресів, сигаретного диму і кави – скільки влізе. 

 

    Маленький приклад. Дозволю собі цитату із книги О.Д. Ламикіна «Школа лентяев».

«… запас жизненных сил в почках на 400 лет. Но мы умудряемся к 50 годам иметь этот орган на последнем издыхании». На жаль не лише цей.

      

     Колись моє тіло теж поклало мене перед цим вибором. Я познайомилася з рядом оздоровчих систем, але «всерйоз і надовго» залишилася в системі академіка М.С. Норбекова. Ми з друзями-однодумцями не розбіглися після освоєння чергового ступеня, а займаємося ось уже третій рік кожен самостійно і раз на тиждень усі разом.

 

     Якось до нас потрапила інформація про учня М.С. Норбекова О.Д.Ламикіна і про створену ним унікальну систему оздоровлення організму, що базується на древніх знаннях, які упродовж тисячоліть зберігалися у важкодоступних монастирях Тибету. Вдалося дістати книжки(«Школа лентяев» та «Аркан для бешеной селедки»), в яких описана ця система і подано практичний матеріал.

 

      Ми почали освоювати цю систему. Результати перевершили всі наші сподівання, а головне вони були швидкими.

 

       Система вправ проста у виконанні і  справді пристосована до умов  життя сучасної людини з її браком часу і уваги до себе. Вона мені настільки сподобалася, що я запропонувала освоїти її  іншим людям. Усі, хто займався відмітили прекрасний і  швидкий результат. Я зрозуміла, що реально можу допомогти людям не хворіти, не тратити значні кошти  на ліки, зрештою, збагачувати себе, а не інших.

 

     Поїхала в Москву за знаннями в Міжнародну Академію системи саморозвитку людини Жим Лам. Повернулася сертифікованим інструктором з правом викладання оздоровчої гімнастики Жим Лам. Таких інструкторів на Україні лише двоє та й у Росіі їх не густо.

 

     Потім був майстер-клас у Криму, де знання нам передавав сам О.Д.Ламикін. Вчитися у людини, яка є автором системи вважаю за велику удачу. Під його керівництвом освоїла унікальну і до цього часу невідому у західному світі гімнастику для опорно-рухової системи «Залізні мости» і Психоенергетичний захист, ряд інших закритих методик і практик.

      Переповнена новими знаннями і вміннями повернулася додому. Зібрала невелику групу із однодумців і почалися наші тренування.  За 5 місяців занять (два рази на тиждень) результати вражаючі.

 

       Які вони? Всі у кого опущений шлунок, успішно його піднімають. Найкращий результат – 6 см. за  4 місяці. Треба сказати, що в результаті занять гімнастикою для внутрішніх органів, всі опущені органи піднімаються, оздоровлюються і м’яко очищаються.  У тих, хто потерпав через високий або низький тиск він нормалізується. Усі відмічають, що рухливість суглобів, гнучкість, витривалість, сила в руках і ногах збільшилися. У сердечників, на подив лікарів, аналізи набагато кращі, хоч ніякого медикаментозного лікування не проводилося. Лікарям у це важко повірити. Всі непомітно втрачають надлишкову вагу, друге підборіддя, повертають собі, давно втрачену, талію.

Всі без винятку відмічають, що стали більш спокійними, емоційно врівноваженими, відчули приплив життєвої енергії.

 

      Як і де можна займатися цією ефективною гімнастикою, щоб раз і  назавжди розпрощатися з хворобами і далі вести здоровий і повноцінний спосіб життя. Варіантів є декілька:

 

   1. Самому поїхати в Москву на семінар і освоїти комплекс гімнастики, щоб потім займатися вдома. До речі скоро такий семінар відбудеться. Єдиний мінус – це досить дорого. Вартість семінару 3900 руб. плюс  дорога і проживання в Москві.

 

Семинар в Москве

10, 11 ДЕКАБРЯ СЕМИНА "ИСЦЕЛЯЮЩАЯ ГИМНАСТИКА ДЛЯ ВНУТРЕННИХ ОРГАНОВ. МЕДНЫЕ ВОРОТА" НОВАЯ ПРОГРАММА!

 

2.      Освоїти комплекс гімнастики за книгою О.Д. Ламикіна «Школа лентяев». Колись так зробили і ми з друзями. Недолік цього варіанту в тому, що як ми не старалися, але досить багато речей зрозуміли по своєму і робили вправи по своєму. Потім багато чого прийшлося корегувати після мого повернення з Москви. Крім того, коли йде живе навчання завжди освоюєш тонкощі виконання тієї  чи іншої вправи, про які не написано у книзі. Але я знаю, що багато людей займається за книгами і досягають прекрасних результатів.

 

3.      Записатися в групу і освоювати комплекс гімнастики за допомогою інструктора. Це найшвидший метод і найкоротший шлях до успіху. Всі відмічають, що заняття у групі дуже ефективне і приносить швидкі результати.

 

     Як проходять заняття у моїй групі? Скільки триває заняття?

 

     Одне заняття триває 1,5 години і складається з розминки, спеціального комплексу вправ для опорно-рухової системи «12 Залізних мостів», гімнастики для внутрішніх органів, практики з психоенергетичного  захисту, медитації.

      Для глибшого розуміння і освоєння революційних знань, які несе нам система саморозвитку людини Жим Лам, бажаючим я висилаю електронною поштою теоретичний матеріал.

 

     Для кого призначена гімнастика Жим Лам?

 

1.      Для тих, у кого сидяча робота, хто має велике стресове навантаження, нерегулярне харчування.

2.      Для тих хто,  за найкоротший термін хоче мати ідеальну фігуру і здорове гарне тіло.

3.      Для людей, які ведуть активний спосіб життя і не мають багато  часу на підтримання здоров’я .

4.      Для тих, хто стомився вірити виробникам ліків і хоче знайти дієвий метод оздоровлення без пігулок.

5.      Для всіх тих, хто хоче змін на краще у своєму житті.

 

 

Закликаю  всіх бажаючих освоїти цю чудову систему природного, здорового способу життя і більше ніколи не хворіти!

 

 

Бажаю, Вам, наполегливості і успіхів у розкритті Вашої внутрішньої краси і могутності!

   

 

 

 

 

 

Коментарі -
Зачекайте...