Блог Лампа Аладдіна

Мрії збуваються!

Лампа Аладдіна

Навіть, якщо дитячі мрії дуже казкові, вони повинні обов’язково збуватися. І хай їх здійснення у реальності сильно спрощене, проте головна цінність у даному випадку віра – мрії збуваються.

У суботу, 10 вересня, у м.Мукачеві презентували магазин дитячих мрій «Лампа Аладіна». З самого ранку у старому пасажі, де розташовано нову тематичну крамницю, лунав дитячий сміх. Маленьких гостей та їх батьків розважали казкові Аладдін та Жасмин. Малечі роздавали яскраві повітряні кульки, влаштовували тематичні конкурси та змагання, показували фокуси, зрештою навіть влаштовували дитячу дискотеку.  

 

Поряд, магазин «Лампа Аладдіна» влаштував благодійний розпродаж за символічною ціною десятків іграшок, що зазвичай коштують у дитячих крамницях значно дорожче. Символізм вартості іграшок для благодійного розпродажу вимірявся 1001 копійкою (10,01грн.), оскільки казка про чарівну лампу Аладдіна «родом» з відомої серії казкових історій 1001 ночі Шахеризади. Всі кошти виручені організаторами з цього розпродажу будуть передані сім’ї Серебрякових, де новонародженому хлопчику потрібна термінова операція у Києві, що коштує $7000.

Але найбільше розчулили листівки, які діти самостійно виготовляли і підписували для новонародженого. На яких діти старанно виводили: “Серебряков, будь здоровий і щасливий”, “Я хочу, щоб ти виздоровів”, “Серебряков, мы ждем тебя у нас”, тощо.

Біля магазину було насправді людно. Звичайно, більше всього веселилися діти, хоча дехто з батьків та  перехожих теж був не проти розважитись разом з аніматорами. Святкового настрою додавав і сам колектив магазину дитячих мрій «Лампа Аладдіна». Симпатичні дівчата у яскравих футболках з фірмовою символікою крамниці та при білосніжних бантиках, що не втомлювалися запрошувати на свято діточок, дарувати перехожим повітряні кульки та танцювати разом з малечею. Гарного настрою додавала й святкова лотерея – кожен покупець у цей день мав шанс отримати спеціальні подарунки від організаторів. Для дівчаток ляльковий набір «Аладдін та Жасмин». Для хлопчика стильний рюкзачок a-la Маквін. І таки отримав! Набір ляльок забрала Марина, що зранку придбала подарунок для сестрички.

А рюкзачок Євген, що також вибирав іграшку для брата у магазині «Лампа Аладдіна».

І звичайно ж у цей день діти, їх батьки та просто перехожі терли лампу Аладдіна. У Мукачеві вона отримала постійну «прописку» за адресою вул. Достоєвського, 2а (старий пасаж). Саме тут на дітлахів завжди чекатиме святковий настрій та чарівні іграшки у магазині дитячих мрій «Лампа Аладдіна». Саме тут  дитячі мрії повинні обов’язково збуватися. Варто тільки добряче потерти лампу!

Коментарі -
Зачекайте...