Блог Ренати Штіфель

Рената Штіфель: «Досягнення мрії я бачу у визнанні свого таланту».

Штіфель � ената

Талановита закарпатська артистка увійшла у 20-ку найкращих співаків міжнародного конкурсу «Нова Хвиля-2011».

Багаторазова переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів, 17-річна співачка Рената Штіфель готується до одного з найцікавіших моментів свого життя – участь у відомому фестивалі «Нова Хвиля-2011». У минулому році Рената вже приймала участь увідбірковому турі, увійшла в 10-ку та побувала в Москві, ала нажаль в трійку їй попасти не вдалося. Однак, вона не зупинилася, не опустила руки, і не гаявши часу готувала себе до нових випробувань...

Цього ж року, бажаючих взяти участь у «Хвилях» було більше 50-ти, але нашій Ренаті вдалося обійти тридцятку співаків і увійти у 20-ку. Досі ще не відомо скільки учасників поїдуть цього року до Москви: десять чи три, але вже відомий состав жюрі фестивалю. До списку увійшли такі відомі продюсери, як Ігор Крутой, Ігор Ніколаєв, Олександр Ревзін, Костянтин Меладзе та Евген Орлов.

Сама Рената вважає, що вона вже повністю готова до участі у конкурсі такого масштабу і впевнена у тому, що їй є, чим здивувати публіку.

- Світ шоу-бізнесу жорстокий і деякі люди дуже змінюються, потрапляючи туди, - ділиться Рената, - вони йдуть до своєї мети, розштовхуючи ліктями не тільки чужих, але й близьких до себе людей. Я вважаю це не правильним і бачу досягнення мрії у визнанні свого таланту.

Отже, нам залишається побажати цій талановитій співачці успіху і здійснення усіх її бажань.

Коментарі -
Зачекайте...