Блог Степана Сікори

Минув рік (31.07.21) з дня спроби рейдерського захоплення речового ринку МП “Гранат” в м. Тячів. Що змінилося з того часу? Кого покарали?

Сікора Степан

Були звільнені з посад керівники відповідних підрозділів поліції Закарпаття та Тячева, які прикривали рейдерів (Юрій Юрійович Мартинич)?


Відібрали ліцензію від приватної охоронної фірми “BEZPEKA Universal” (Володимир Угрин), яка прикривала розгром речового ринку?

Лишили депутатського мандату депутата Хустської міської ради Аннишинеця Миколу Васильовича, який безпосередньо керував розгромом речового ринку “Гранат”?

Читайте також: Як знищували речовий ринок у Тячеві (відео)

Міський голова Тячева Ковач Іван Іванович звільнив з посади свого заступника, колишнього прокурора Владислава Братюка, який був одним з “ідейних” організаторів захоплення ринку?

Ні.

Тоді що спромоглися зробити відповідні державні та правоохоронні органи?

Відкрити кримінальну справу та подати до суду на власницю МП “Гранат” Мар’яну Бабич за абсурдними та надуманим обвинувачуванням: виявляється Мар’яна Василівна зробила злочин – не дозволяла громити кіоски підприємців, які торгували на ринку та захоплювати своє власне майно. Читач скаже: абсурд. Ні, на жаль, це поки ще наші реалії.

Читайте також: Україна святкує 30 років незалежності, а в Тячеві рейдери захоплюють приватний ринок та громлять кіоски і ларьки підприємців

І весь це “безпредєл” продовжується на шостому місяці жорстокої війни Росії проти України, країни, яка декларує демократичні та правові цінності на рівні держави та дуже часто на провінційному, як це ми бачимо в Тячеві, ці цінності залишаються тільки деклараціями.

Хочу запитати депутата Верховної ради від “Батьківщини”, близького соратника Юлії Тимошенко та керівника Закарпатської організації ПП “Батьківщина” Івана Крулька: чи вартує його бажання побудувати готель на місці речового ринку МП “Гранат” того беззаконня та злочину, який творили його “подельники” 31 липня 2021 року на території МП “Гранат”?

Скажу тільки одне, що тема “Іван Крулько” – це тема окремої публікації, яка найближчим часом можна бути прочитати на нашому сайті.

Згадайте, що відбувалося 31 липня 2022 році та зробіть для себе висновки, панове поліцейські, судді, прокурори та інші “вершителі” доль наших громадян. Подумайте, що з вами буде, коли після перемоги, повернуться з фронту наші воїни – герої? Чи захочуть вони того беззаконня далі в країні, подібного до того, що творилося 31 липня 2021 в м. Тячів?

Добре подумайте зараз, а то завтра може бути пізно….

Коментарі -
Зачекайте...