Блог Степана Сікори

Микола Тищенко: Адженда не змінюється!

Сікора Степан

У своїй публікації «Дефіцит левів не є причиною цінити шакалів» або дещо про сьогоднішній політичний розклад в області» я, добре знаючи основних політичних гравців на Закарпатті, спробував проаналізувати «шахову політичну композицію» яка склалася за останні дні на Закарпатті. У переважній більшості коментарів був позитивний відгук. А це говорить про те, що партія «Рідне Закарпаття», керівниками якої стали чотири народні депутати, яких в народі вже давно називають «суперконтрабандистами», повністю втратила авторитет на Закарпатті. На жаль, вони цього досі так і не зрозуміли.

Декілька днів тому «потужній» десант обласних чиновників на чолі з головою Закарпатської облдержадміністрації Анатолієм Полосковим зробили «екскурсію» по кабінетах ОП, Кабміну та ВРУ для владнання своїх містечкових інтересів. Здавалось, що все вирішено. 16 червня «перемогу» вирішили відмітити в одному з ресторанів Києва. Так «довідмічали», що один з народних депутатів, член теплої компанії, потім не зміг потрапити у вхідні двері готелю. Та це все «лірика», з ким не буває.

«Серйозне» почалось наступного дня (17 червня), коли на своїй сторінці фейсбуку голова облдержадміністрації Анатолій Полосков під фотографією, на якій він разом зі своїм першим заступником Мирославом Білецьким, написав:

«Плідні вдалі робочі дні в Києві, які проведені з великою користю для Закарпаття. Велике спасибі центральній владі за підтримку. Закарпаття і закарпатці для нас головне! Ми їдемо додому». Слова радості та оптимізму: «Шахова політична композиція – розв’язана».

Як написало одне інтернет-видання, підконтрольне «Рідному Закарпаттю»: «Даний пост говорить про те, що Віктор Балога та Микола Тищенко, програли зміни керівництва закарпатської ОДА не буде».
Але радість виявилась передчасною.

Наступного дня, 18 червня, вже Микола Тищенко, зробив «хід ферзею», розмістив на своїй сторінці у фейсбуці фотографію, де він разом з групою своїх соратників на фоні Офісу Президента. А під світлиною написав: «Для тих, хто читає між рядків. 24.06.2021 буду в Ужгороді. Адженда не змінюється!»

(Прим. – адженда є синонімом слова «порядок денний»).

Думаю, що Анатолій Полосков правильно ставив «відхідну» минулої неділі в одному ресторані Берегова.

А «файна казка», як назвав мою попередню публікацію один народний депутат, стає реальністю.

Коментарі -
Зачекайте...