Блог ММКП Центр контролю за тваринами

До уваги власникам собак та котів.

ММКП "Центр контролю за тваринами"

   Сьогодні було проведена спільна нарада. керівництва ММКП "Центр контролю за тваринами",керівництва Мукачівської міської державної лікарні ветеринарної медицини та представника з областного управління,що до випадку масового отруєння власницьких собак,яке набуло неабиякого резонансу в суспільстві.
   Було  обговорено питання  координації дій між структурами,та виробленні  правила взаємодії у випадку повторення надзвичайних ситуацій .

   Хочеться окремо зазначити про низьку проінформованість власників собак про першочергові  заходи при  випадках загибелі  домашніх тварин .У  випадку  смерті  або  загибелі  тварини  її  власник зобов’язаний  негайно  повідомити  державний заклад  ветеринарної медицини, що власниками тварин ігнорується і є порушенням правил утримання собак і котів в м.Мукачево.

   У випадку підозри на отруєння ,чи підозри на захворювання домашньої тварини небезпечною хворобою та у випадку загибелі тварини ,необхідно звернутись в Мукачівську міську державну лікарню ветеринарної медицини за адресою:м.Мукачево,вул.Валенберга 14 ,тел.(031 31) 5 45 55,(031 31) 2 33 51.

Коментарі -
Зачекайте...