Блог редакції порталу "Мукачево.нет"

Новий рекорд: 10 000 прямих заходів на добу

� едакція Мукачево.net

Він був зафіксований у четвер, 16 жовтня – звичайний день, хоча окреслений трагічними подіями.

Раніше, звісно, було й більше прямих заходів на добу, але це переважно у день виборів, або після них.

Що означає 10 000 прямих заходів? Саме стільки читачів Мукачево.Net зайшло на сайт цього дня згідно з метрикою Bigmir, набираючи у браузері безпосередньо адресу www.mukachevo.net або mukachevo.net

Тобто робили це цілеспрямовано без підказки з боку Google чи Яндекс, або інших майданчиків, які ведуть читачів на певні сайти.

10 000 читачів на добу - це серйозна цифра, про яку ще кілька років тому ми могли лише мріяти, маючи до 2-3 тисяч прямих заходів на сайт, і шукаючи читачів у Вконтакте, Укр.неті та інших платформах.

Зараз саме прямі заходи на сайт є основою нашої відвідуваності.

Дві наступні позиції - це також органічний трафік: люди заходять на Мукачево.Net через пошуковик Google та соціальну мережу Вконтакте. Попри специфіку дій власників останньої соцмережі та засилля цензури в ній, нам вдалося створити у Вконтакте одну з найбільших закарпатських спільнот, де наразі перебуває понад 27 000 підписників.

Яка роль сьогодні порталу ukr.net, за допомогою якого досі окремі сайти наганяють бодай якусь пристойну цифру відвідуваності для рекламодавців, можна також переконатися на скріні джерела нашої відвідуваності за четвер, 16 жовтня.

Власне, через нашу відвідуваність (Мукачево.net уже 3-ій рік поспіль залишається найпопулярнішим сайтом Закарпаття), якість аудиторії у нас часто навіть черга з рекламодавців. За що ми усім нашим клієнтам дуже вдячні, як і власне читачам.

Коментарі -
Зачекайте...