Блог Андрія Любки

Друг

Любка Андрій Андрій Любка – сучасний український поет, прозаїк, есеїст і перекладач. Більше на www.lyubka.net.ua

У мене є багато друзів і знайомих. З одними мені цікаво говорити про літературу, з іншими - про політику, ще з іншими весело пиячити, з деякими класно рибалити, з рештою - просто триматися в режимі keep in touch.

Серед них усіх є один друг, якого я вважаю найкращим. З яким мені однаково круто потрапляти в пригоди, якому одному з перших я надсилаю свої тексти для критики, який знає безліч анекдотів, який може прийти на риболовлю і заснути сном блаженного,а потім  нестримно радіти кожному виловленому карасику, який дарує книжки про Наполеона, який був наймолодшим депутатом обласної ради, який був депутатом обласної ради і жив у гуртожитку, який любить свої міжгірські гори, але часом дзонить із іспанського узбережжя теплого моря, який бере слухавку о будь-якій годині ночі, якому вже кілька років усі на День народження бажають нарешті одружитися.

Це він, Андрій Шекета, який сьогодні святкує своє тридцятиріччя. Тільки йому доля могла послати випробування в формі ювілею, який припадає на останній день посту. Андрюха! Ти - один із найбагатших (у сенсі характеру, мудрості, досвіду, надійності, людяності) людей, яких я зустрічав у житті. Залишайся таким же - легендарним і відкритим ідальго, знавцем притч, колумбійським революціонером, який бере слухавку о будь-якій годині ночі. Залишайся найкращим другом, яким ти, знаю, є для багатьох. Ну і таки одружися вже, пора! :)))

Вітаю! Щастя тобі, друже!

Коментарі -
Зачекайте...