Блог Valiza

Автобусні тури Європою.

Valiza Готуємось до туристичних вражень разом!

 Весна - прекрасна пора року для подорожей! Лояльні до екскурсійних  турів  погодні умови, якомога краще підкреслюють необхідність активного проведення часу. Адже все навколо оживає і відроджується!
Автобусні тури по Європі - це, напевно, самий цікавий туристичний вид відпочинку, особливість якого - це можливість за відносно короткий термін, відвідати кілька європейських  країн. Кожен з туристів, коли вирішив ознайомитися з країнами Європи, має визначитися, або взяти напрокат автомобіль, або вибрати тури по Європі на автобусі c групою туристів.


   Самостійні тури по Європі, надають відчуття незалежності і свободи, але вимагають  великих витрат, часу, засобів і сил. Вибираючи групові тури по Європі з України, можна отримати збалансований і продуманий у всіх відносинах тур, де не потрібно замислюватися про ночівлю, виборі екскурсій та вільного часу, так як над цими моментами вже потрудилися люди, які організовували тури по Європі з України, туристам залишається тільки насолоджуватися відпочинком і набиратися вражень.
   Якщо ви досить непогано переносите поїздки автобусом, і є бажання подивитися якомога більше країн, необхідно вибирати автобусні тури по Європі, тривалість яких від 10 до 15 днів, в ході яких заплановано відвідати країни в кількості 5 або 7, крім транзитних країн.
Однак, якщо вам не до душі тури по Європі автобусом і ви вважаєте це досить важким і обтяжливим  і при цьому ви не разу не бували в такому турі,  спробуйте  змінити свою думку, варто тільки відправитися в тур автобусом, в якому не буде нічних переїздів.
   Наскільки б зараз не користувалася популярністю екзотика, тури по Європі на автобусі так і займають лідерство серед інших видів туризму. З тієї причини, що в Європі знаходиться досить велика кількість місць для відпочинку, які відрізняються своєю різноманітністю і не звернути на них ніякої уваги, просто неможливо. Італія, Франція, Хорватія, Німеччина, Угорщина, Чехія, Мальта, Іспанія, Словаччина - це найпопулярніші країни Європи.
   Звичайно, щоб познайомитися більш повно з усіма країнами Європи, буде недостатньо навіть кілька витрачених років. Але, автобусні тури, допоможуть познайомитися ближче. Відкриється багатюща історія, дивовижна сучасність. Можна відчути Європу середніх віків, якщо відвідати безліч визначних пам'яток. Рим, Париж, Осло, Лондон, Відень, Прага, Стокгольм, Берлін, Софія - це та більшість міст, які просто необхідно відвідати. Перебуваючи в Європі можна поринути в світ казки, чистоти, краси і порядку.
Чому люди вибирають саме автобусні тури?
1. Головна і незаперечна їх перевага - низька ціна, в порівнянні з авіа-турами. Залізницею теж, звичайно, можна добиратися до місць призначення, але ціни на ж.д. дещо дорожче, ніж на автобусні тури, та й ж.д. вагон не візьмеш з собою на екскурсію ...
2. Можна за одну поїздку відразу подивитися кілька міст, а то й країн, на відміну від звичайного туру, коли ви прив'язані до аеропорту прильоту-відльоту і свого готелю.
3. Деякі бояться літати літаками.


В даний час тур автобусом по Європі є самим доступним і простим способом, зануритися в захоплюючу подорож. Навіть турист, з великим досвідом, обов'язково для себе знайде щось нове, яке назавжди залишиться в пам'яті.
Проїзд
Автобусні тури формуються з виїздом зі Львова, але, якщо програма тру починається з таких країн як, Угорщина або Словаччина, туристи, які проживають на Закарпатті можуть приєднатись до групи в Мукачево, Ужгороді або Чопі.
Віза
Сплачується додатково -35 євро. Пенсіонерам та студентам до 21 року , віза надається безкоштовно
Популярні тури :
«Вихідні Будапешт + Відень»

Львів – Будапешт – Сентендре – Відень – Львів  4 дні від 75 EUR
«Вихідні у Кракові»
Львів – Краків – Велічка – Закопане – Львів 4дні від 70 EUR
«Вихідні у Венеції»
Львів – Мішкольц-Тапольце – Будапешт – Венеція – Львів 5 днів від  175 EUR
«Вихідні у Празі та Дрездені»
Львів – Прага – Дрезден – Карлові Вари – Львів 5 днів від 115 EUR
«Дві стихії - Амстердам та Париж»
Львів – Берлін – Амстердам – Волендам – Заансе Сханс – Париж  – Прага – Львів 7 днів від 335 EUR
Та багато інших цікавих турів!


ТА "Valiza" Мукчево, вул Валенберга 14\1
тел. 0994223260
valizatur@gmail.com

Коментарі -
Зачекайте...