Блог Клубу любителів лазні

Знімаємо депресію в бані

Клуб любителів лазні Про лазню треба знати все

Практично у кожної людини в житті трапляються неприємні ситуації, які буквально вибивають її з колії, а також стають причиною сильних стресів і затяжних депресій. По суті, ці  недуги є причиною захворювань серцево-судинної системи, головного мозку і психіки вцілому. Депресивні та стресові стани негативно впливають на роботу всіх систем людського організму, саме тому з ними потрібно боротися.

На території слов'янських держав склалася згубна «традиція» знімати стрес за допомогою міцних напоїв, але даний метод не є виходом з ситуації. Річ у тому, що алкоголь хоч і знімає швидкоплинний біль, але каталізує агресію, і після того, як алкогольні пари вивітрюються з крові, настає неприємний період відновлення організму і психологічного стану.

Відвідини лазні і сауни – відмінний спосіб боротьби з депресією. Сауна і лазня надають розслабляючий ефект для тіла та душі. Щоб підсилити результат процедури, можна додати в пару усілякі настої з лікувальних трав,  ефірні масла  (http://lika.net.ua/Catalog/212/Kosmetycni-zasoby) створити справжню ауру релакса і душевного комфорту.

Після лазні можете випити кухоль хлібного квасу або теплого чаю. З алкоголем краще не жартувати, навіть пиво в даному випадку буде зайвим, бо, як відомо, з келиху пива і починаються «грандіозні вечірки». Крім того, боротися з пригніченим станом можна ще і за допомогою активних фізичних навантажень.

Займаючись спортом, ви як би виштовхуєте з себе стрес, а після можна якраз і відвідати сауну.

Ще один вид відпочинку, який допоможе зняти стрес, – спілкування з природою. У розділі нашого сайту «Бані Закарпаття» (http://lika.net.ua/Bathhouse)  Ви знайдете широкий перелік закладів, розташованих в «серці» приголомшливих природних ландшафтів нашого неймовірно гарного краю – Закарпаття.

Вирушаючи в лазню, неодмінно прихопіть з собою настої цілющих трав, які заспокоюють і упорядковують нерви. Липа, ромашка, материнка, валеріана, чебрець та інші трави, корисні для тіла і душі.

Одним словом, якщо в житті настав не найкращий момент, не зневірюйтеся. Вирушайте в сауну з кращими друзями, які обов'язково підтримають в скрутну хвилину. І пам'ятаєте, як би важко не було сьогодні, просто залиште весь негатив в парній, де він розчиниться, а взамін Ви отримаєте заспокоєння і розслаблення. У здоровому тілі не лише здоровий дух, але й міцні нерви.

З легкою парою!
«Ліка-Комфорт»

 

Коментарі -
Зачекайте...