Блог BEREG FEST

BEREG FEST 2012: Про пригоди талісману фестивалю Чігабіги та його друзів розкажуть діти!

BEREG FEST фестиваль Найяскравіша подія осені на Закарпатті

Цього року оргкомітет фестивалю пропонує малечі долучитися до творення часточки історії BEREG FEST. А саме -  створити власні історії про пригоди талісману фестивалю Чігабіги та його друзів.

BEREG FEST 2012 оголошує конкурс історій та малюнків про пригоди Чігабіги та його друзів. Кожна дитина може зобразити нашого веселого персонажа на малюнку чи кількох малюнках і доповнити ілюстрацію власною коротенькою історією про Чігабігу та його друзів, їх пригоди, або пустощі. Нагадаємо, що у позафестивальний час наш шалопай веде досить активне життя – ходить у гості до своїх друзів, відвідує фестивалі Закарпаття, мандрує нашим краєм, цікавиться історією та традиціями рідної землі і звісно ж час від часу плавле, летить і їде. При цьому майшіковно, майшіковно!

Конкурс стартує 25 серпня і триватиме до дня народження Чігабіги – 25 вересня.  Участь у конкурсі можуть приймати діти (разом з батьками) віком до 12 років. Безпосередньо на самому святі 30 вересня, відкритим голосуванням гостей дитячого майданчика, ми визначимо кращі історії та роботи, які ляжуть в основу дитячої книжечки про життя та пригоди веселого талісману BEREG FEST. І звичайно ж, автори кращих  робіт отримають подарунки від організаторів фестивалю.

Свої малюнки та історії діти можуть висилати на адресу акції: Оргкомітет BEREG FEST 2012, м. Берегово, абонентська скринька  20. То ж чекаємо на цікаві історії та гарні малюнки про нашого Чігабігу.

Коментарі -
Зачекайте...