Блог BEREG FEST

49 Чігабіг для 49-го фестивалю!

BEREG FEST фестиваль Найяскравіша подія осені на Закарпатті

Цього року наш фестиваль матиме унікальну колекцію чігабіг/равликів ручної роботи від Тетяни Кострубяк. Їх буде рівно 49-ть, для 49-го фестивалю BEREG FEST.

Кострубяк Тетяна Степанівна, народилась 2 жовтня 1955 року в Мукачеві. Закінчила Київський інженерно-будівельний інститут. Все життя працювала проектантом. Одним з її хоббі є пошиття м’яких іграшок. Кожна її робота робиться вручну, без швейної машинки, тому є унікальною.

“У дитинстві я мріяла вступити до художнього інституту, але батьки були проти, – розповідає Тетяна Степанівна. – Тепер, коли я вже вийшла на пенсію, маю змогу віддатися улюбленій справі. Bereg Fest наче вдихнув у мене нове життя: прийшла ідея створити колекцію з 49-ти унікальних м’яких “чігабіг”.

У рамках цьогорічного фестивалю, ми плануємо провести благодійний аукціон з продажу “чігабіг” ручної роботи, а отримані кошти передати, як завжди, у дитбудинки. До речі, кожна іграшка може мати своє унікальне ім’я.  Ми підготуємо для “чігабіг” відповідні сертифікати у яких і зазначатимемо ім’я іграшки для її нового власника.

Користувачі соцмережі Fecebook можуть переглянути фото тут - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.413187632050953.82843.100000791606789&type=1

 

Коментарі -
Зачекайте...