Блог Оксани Синявської

Моя Терція

Синявська Оксана

 

Побувала вчора на концерті Піккардійської Терції, емоції переповнюють та спробую їх впорядкувати. Долоні болять від оплесків, але кожен раз зібравшись аплодувати, ловила себе на думці- раптом не в ритм і зруйную всю ту красу, те щастя , що йде зі сцени. Кожна пісня кожен звук не просто йшли , а чіпляли за серце і осідали в душі.

 Їх було семеро, кожен талант, кожен часточка , яка складає велике ціле всього колективу. Та було там і найбільше сонце-барабанщик який стояв позаду. Хто розгледів його, той мене зрозуміє. Вперше бачу таку людину, яка стоячи там  позаду , несе таке яскраве світло. Він не просто насолоджувався своєю роботою, а отримував від гри максимальне щастя. Саме це передавало його обличчя, його рухи, його мелодія. Дивовижно.

Жовті Стрічки, Старенький трамвай зал співав від початку до кінця. Коли почали співати Старенький трамвай , згадала як тато в 90-ті з нетерпінням чикав хіт-парад 12-2, де можна було послухати українську музику, там вперше почула цю пісню у їх виконанні і полюбила. Взагалі як тепло зустрічав Терцію зал, як аплодував, як підспівував, як стоячи прощався. Щастя є повсюди, але вчора  воно  було в Мукачівському театрі з 19.00. Дивилась на людей, усмішки у них не сходили з обличчя, всі залишили свої проблеми за межами залу і насолоджувались красивою музикою.

Дякую за таке світле свято.

Повези мене туди, де природа сама,

 Повези мене за місто, де асфальту нема.

 Повези мене туди, де зелена трава,

 Повези, повези... о-о, старенький трамвай…

Коментарі -
Зачекайте...